Σελίδες

ΑΡΔΑΡΑ

ΑΡΔΑΡΑ

ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

Πόρνη μπάλα....

Ο τίτλος του σημερινού άρθρου πολύ απλά χαρακτηρίζει την εικόνα του παιχνιδιού που έγινε στο γήπεδο της Οινόης όπου ο ΑΡΔΑΣ άφησε 2 πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει στο φετινό πρωτάθλημα.

Ξεκίνημα με το αριστερό

Άσχημα ξεκίνησε το νέο έτος για την ομάδα του ΑΡΔΑ μιας και ήρθε ισόπαλος 1-1 με την τοπική ομάδα της Οινόης. Οι γηπεδούχοι ευτήχησαν να προηγηθούν στη πρώτη τους (και μοναδική) ευκαιρία που τους δώθηκε αν και ο ΑΡΔΑΣ είχε χάσει 3-4 κλασσικές ευκαιρίες και μετά έπαιξαν το γνωστό παιχνίδι που παίζουν οι μικρές ομάδες, ταμπούρι με 11 παίχτες κάτω απο τη μεσαία γραμμή. Η ομάδα του ΑΡΔΑ ευτήχισε να ισοφαρίσει γρήγορα με το κανόνι της φετινής περιόδου Γκεργίδη. Απο εκεί και πέρα ένας επιθετικός μονόλογος απο πλευράς ΑΡΔΑ χαρακτήρισε όλο το Α΄ ημίχρονο και γενικά όλο το παιχνίδι. Χαμένα τετ-α-τετ, σουτ, πολλές ευκαιρίες και ένα επιθετικό κρεσέντο ήταν αυτό το σκηνικό μέχρι το τέλος του αγώνα που ανέδειξε τις 2 ομάδες ισόπαλες 1-1. Κρίμα και άδικο πάντως.

Νίκη το Σάββατο και όλα φτιάχνουν.

Επόμενη αγωνιστική με τους Μετάξαδες στις Καστανιές. Αν η ομάδα πάρει τους 3 βαθμούς μπορεί να καλύψει τη γκέλα με την Οινόη.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου